Kan een machine ook op locatie geleverd worden?

Natuurlijk kan dat! Wij kunnen er voor zorgen dat al onze machines op het juiste moment op de juiste locatie zijn. Sommige machines zijn nou eenmaal absoluut niet handig om zelf mee te nemen. Denk aan bijvoorbeeld onze kniklader of onze schaarhoogwerker van 10 meter. Ook kan het natuurlijk voorkomen dat je krap bij tijd zit. Wij maken graag tijd vrij om de benodigde materialen naar jouw locatie toe te brengen. Wij brengen iedere machine of apparaat tot aan de deur. Uiteraard halen we dat wat je hebt gehuurd ook weer op. We maken hier duidelijke afspraken over zodat we elkaar niet mislopen. In het geval dat er nog uitleg gegeven moet worden, zorgen wij er ook voor dat alles duidelijk is en je veilig  aan de slag kunt gaan met de gehuurde machine.

Zo werkt het leveren van machines

Heb jij een of meerdere machines of apparaten gehuurd, maar kun je ze zelf niet naar de gewenste locatie brengen? Dan verzorgen wij dit graag voor jou. Wij bezorgen zowel klein gereedschap als grote machines. We spreken telefonisch of over de mail precies af wat jij nodig gaat hebben. Ook spreken we af wanneer de materialen het handigst geleverd kunnen worden en waar we ze naartoe mogen brengen. Ten slotte maken we ook meteen een ophaal afspraak. Zo weet jij waar je aan toe bent. Wij zorgen er voor dat we op het juiste moment op de juiste locatie staan met de machine of het apparatuur dat jij hebt gehuurd. Zo kun jij snel en eenvoudig aan de slag gaan.

Een machine zelf vervoeren

Natuurlijk ben je ook vrij om jouw gehuurde materialen zelf te vervoeren. Je kunt hier jouw eigen transporter voor gebruiken. Het is belangrijk om goed te bekijken hoeveel kilo jouw auto, bus of aanhanger kan dragen. Heeft jouw voertuig onvoldoende laadvermogen om jouw gehuurde apparaat mee te nemen? Dan kun je ook een van onze machinetransporters huren.

Jouw gehuurde machine (bijna) altijd tot je beschikking

Wil jij het apparaat dat jij hebt gehuurd voor openingstijd ophalen en/of na sluitingstijd terugbrengen? En ben je een zakelijke klant? Dan kun je ook gebruik maken van onze codepoort! Zo werkt de codepoort:

  • Je reserveert het apparaat of de machine via de website, door te bellen naar 0475-595544, door een mail te sturen naar info@derksverhuur.nl of door even langs te komen.
  • Wij zetten je reservering tijdig voor jou klaar.
  • Wij sturen jou een unieke code die je kunt gebruiken om de poort te openen.
  • Jij haalt nu bijvoorbeeld jouw reservering om 6 uur ’s ochtends op en brengt ‘m om 10 uur ’s avonds terug.

De codepoort zorgt er voor dat onze zakelijke huurders hun reservering op een tijdstip kunnen komen ophalen die voor hen het beste werkt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *