Over ons

Derks Verhuur werd in 1993 opgericht. Wij zijn een familiebedrijf in Neer, Limburg die zich al vanaf onze start 30 jaar geleden specialiseert in de verhuur van machines, werktuigen en gereedschappen voor de agrarische sector en de tuin en park sector. In de loop der jaren hebben we ons machinepark verder uitgebreid met alles dat de bouw sector en de doe-het-zelf sector nodig heeft.

Ons machinepark wordt maandelijks aangevuld met de nieuwste machines, werktuigen en gereedschappen. Wij blijven altijd up to date met de nieuwste ontwikkelingen binnen de sectoren en gaan altijd op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Een van die oplossingen is onze codepoort.

Wij denken altijd graag met je mee en kunnen, indien gewenst, ook maatwerk leveren. Wij maken gebruik van ons uitgebreid netwerk om precies de machines, werktuigen en gereedschappen te vinden die jij nodig hebt om aan de slag te kunnen. Neem eenvoudig contact op om de mogelijkheden te bespreken

Naast het verhuren van alles in ons machinepark, houden wij ons ook bezig met de verkoop van machines, machineonderdelen en bedrijfsbenodigdheden. Denk aan:

  • Aspen: een lang houdbare alkylaatbenzine geschikt voor bijvoorbeeld grasmaaiers, bladblazers en grondfrezen.
  • Propaangas in flessen van 5 en 10kg.
  • Heftruckgas in flessen van 14kg
  • Hydraulische componenten zoals cilinders, hydromotors, stuurventielen, afdichtsets

Natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor het repareren en het onderhouden van jouw eigen tuinmachines. Wij onderhouden veel verschillende soorten machines zoals zitmaaiers, houtversnipperaars, tractoren en grond- en tuinfrezen.

Volg ons op Facebook en Instagram!

Derks Verhuur v.o.f.