Projecten

Derks Verhuur is gespecialiseerd in de verhuur van machines, werktuigen en gereedschappen voor de agrarische-, industrie en bouw-, zorg en recreatie- en de tuin en park sector. Bekijk hieronder één van onze stappenplannen voor het aanpakken van jouw project! Ook voor verder advies of vragen staan wij altijd graag voor u klaar!

Grondverzet en graafwerkzaamheden in de tuin

Grondverzet en grondwerk vormen de basis van veel verschillende werkzaamheden tijdens het aanleggen van een nieuwe tuin of het renoveren van een bestaande tuin. Zo heeft bestrating een goede ondergrond nodig om niet te verzakken, zijn de planten in uw tuin gebaat bij goed doorwortelbare grond en heeft een veranda of tuinhuis een goede fundering nodig.

Gazon aanleggen

Droom jij ook van een mooi gazon om dagelijks van te genieten? Volg dan ons gestructureerde stappenplan. Bij Derks Verhuur vindt je alle benodigde machines en gereedschappen om de werkzaamheden goed uit te voeren. Zo kun je met de hulp van Derks Verhuur een gazon aanleggen of heraanleggen in slechts vier stappen.

Vocht problemen? Wij hebben de oplossing!

Bij het verwerken van stuc- en pleistermaterialen op wanden en plafonds komt veel vocht vrij. Dit vocht moet afgevoerd worden alvorens er begonnen kan worden met de verdere afwerking van de ruimte. Ook in het geval van waterschades door lekkages kunt u lang problemen ervaren met overtollig vocht. Klik op de onderstaande button om te ontdekken hoe u zo snel en efficiënt mogelijk van een vochtige ruimte afkomt.

bouwdroger

Snoeiwerkzaamheden in de tuin

Derks Verhuur heeft alle machines en gereedschappen in huis om uw snoeiklus veilig en efficiënt te laten verlopen. Met onze diverse hoogwerkers, houtversnipperaars, kettingzagen, hoogsnoeiers en vele andere gereedschappen is uw klus in een handomdraai geklaard!