Nieuw in ons assortiment! Onze rups schaarhoogwerker

Een onopvallende schaarhoogwerker

Hoewel je in eerste instantie kunt denken dat dit een hele vreemde omschrijving is van een machine is niets minder waar. Deze hoogwerker heeft namelijk een emmissievrije aandrijving én heeft rupsbanden die geen markeringen op de vloer achterlaten. Vergeleken met andere hoogwerkers, is deze rups schaarhoogwerker dus heel onopvallend.

Het vervoeren van de rups schaarhoogwerker

Deze hoogwerker weegt in totaal slechts 900 kg. Dit betekent dat hij achter de eigen auto vervoerd kan worden. Je hebt hier uiteraard een aanhanger voor nodig. Ook die kun je bij ons huren. Je kunt natuurlijk ook aan ons vragen om hem af te leveren op locatie.

Nieuw in ons assortiment!

Deze nieuwe rups schaarhoogwerker van Fronteq past door vrijwel elke loopdeur. Met een werkhoogte van maximaal 6,7 meter en een uitschuifbaar werkplateau die tot een lengte van 1,81m uitschuift, is deze schaarhoogwerker ideaal te gebruiken voor werkzaamheden in panden.

Deze schaarhoogwerker:

👷 Kan een platformbelasting van maximaal 200 kg dragen
👷 Werkt volledig op accu
👷 Kan ook door ruw terrein rijden
👷 Wordt bediend met slechts één joystick
👷 Heeft een werkhoogte van maximaal 6,7 meter
👷 Heeft een uitschuifbaar werkplateau tot een lengte van 1,81 m.

Onze andere modellen

Naast deze nieuwe hoogwerker, verhuren wij ook grotere hoogwerkers.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *