We stellen onze groensnijder graag aan jullie voor.

We stellen onze groensnijder graag aan jullie voor.

Deze groensnijder heeft een werkbreedte van 275 cm en een eigen gewicht van 1800 kg. Gevuld met water weegt dit groene monster 2500 kg. Je gebruikt de groensnijder in de fronthefinrichting en hij heeft een werksnelheid tot maar liefst 15 km per uur.

Waar gebruik je de groensnijder voor?

Een groensnijder wordt gebruikt om alle soorten gewasresten en groenbemesters in één werkgang te verkleinen. Door dit te doen wordt het verteerproces versneld en wordt de bodem sneller en beter verrijkt. Omdat de groensnijder zo zwaar is en een zeer grote messenrol heeft, kan er snel en efficiënt gewerkt worden. Bewerk jij jouw veld met deze groensnijder? Dan wordt het inwerken van gewasresten een snelle klus!

Klantervaringen.

  • De werksnelheid ligt veel hoger en de machine vraagt minder vermogen van de tractor in vergelijk met een klepelmaaier van dezelfde werkbreedte.
  • Het brandstofverbruik ligt lager dan bij de gangbare klepelmaaierbewerkingen
  • Het is een mooie rustige bewerking zonder veel lawaai

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *