Nieuw! Houtversnipperaar

De perfecte houtversnipperaar voor middelgrote tuinen en parken 🌳🌲

We stellen onze nieuwe houtversnipperaar graag aan jullie voor.

Deze mobiele versnipperaar wordt aangedreven door een 23 pk. benzinemotor. De machine is 85 cm breed. Deze houtversnipperaar heeft een Anti-Block Motor systeem. Dit systeem regelt de invoersnelheid volledig vanzelf. Een sensor controleert elke verandering van het motortoerental.

Maar dit is niet het enige wat dit apparaat ontzettend veilig maakt. De invoertrechter van deze houtversnipperaar heeft een V-vormige onderplaat. Die zorgt ervoor dat het ingevoerde snoeiafval vanzelf naar het center wordt geleid. Ook zorgt die ervoor dat de bediener meer geneigd is om aan de zijkant van de trechter te gaan staan tijdens het inbrengen. De snippers worden door een pijp uitgeblazen om vervolgens bijvoorbeeld op een aanhangwagen terecht te komen.

Hout versnipperen of hout hakselen?

De termen versnipperen en hakselen worden vaak door elkaar gebruikt. Toch zijn hakselaars en versnipperaars niet hetzelfde. Het eindresultaat dat uit de machines komen, zijn namelijk niet hetzelfde. Een hakselaar, ook wel shredder genoemd, snijdt de vezel in de lengterichting. Elke keer wanneer het mes neerslaat, splijt je de vezelstructuur open. Een versnipperaar of chipper slaat dwars op de vezel en snijdt de tak in stukjes. Bij chips of snippers blijft de vezel intact.

Onze andere modellen

Naast deze, nieuwste, houtversnipperaar verhuren wij ook grotere en kleinere modellen.

 Oktober is de perfecte maand om overtollig hout te versnipperen. Wil je onze nieuwste houtversnipperaar of een van onze andere versnipperaars of kloofmachines huren? Dat doe je eenvoudig door op deze link te klikken, te bellen naar 0475-595544 of door even langs te komen op onze locatie. 🪓

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *