Een ventilator huren?

Niet alleen voor de warmste dagen!

Naast alle bouwmachines, tractoren en hoogwerkers hebben wij ook ventilatoren in ons assortiment. Onze ventilatoren zijn een stuk steviger dan de simpele waaiers die u bij de supermarkt kunt aanschaffen. Ze worden over het algemeen niet gebruikt om een ruimte koel te houden, al is dat met de huidige zomerse temperaturen natuurlijk wel heel handig! Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft op veel werkplekken een goede ventilatie verplicht gesteld. Bij (bouw)werkzaamheden waar gevaarlijke gassen en stoffen vrijkomen zoals verfdampen en kwartstoffen komt een goede ventilatie tot stand door het beluchten, ontluchten en filteren van de lucht op de werkvloer.

Een bouwventilator gebruiken

Waar we ze dan wel voor gebruiken? Wat dacht u van:

  • het creëren van een goede ventilatie op de werkvloer.
  • het afvoeren van schadelijke stoffen zoals koolzuurgas, lasrook, verfdampen of koolmonoxide.

Ons meest verhuurde ventilator is deze ventilator van 230 volt.  Per uur verplaatst deze ventilator maximaal 4500 m3. De ventilator heeft 3 snelheden. In ons assortiment vindt u ook nog een kleinere ventilator van 50 cm.

Een afzuiginstallatie met slang huren

Bij ons huurt u ook eenvoudig een afzuiginstallatie met slang. Het monteren van een stofafzuiging op de machines waar het stof vrijkomt voorziet in deze aanpak. Stof komt onder andere vrij bij werkzaamheden zoals hakken, boren, zagen, frezen, slijpen, schuren en stralen. Onze afzuiginstallatie met slang huurt u al vanaf een halve dag.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *