Facebook

Beton- en steenbewerken

Klik hier om de prijslijst te bekijken voor deze groep

Afwerk-trilspaan Huurprijs excl. btw Foto
Afwerk-trilspaan, met 2-takt benzinemotor, werkbreedte 150 cm. Voor het glad afwerken en verdichten van betonvloeren.
Betonmolen 145 ltr. Huurprijs excl. btw Foto

Betonmolen, aandrijving 230 volt motor, kuipinhoud 145 ltr, traploze hoekverstelling van de kuip, voorzien van grote mengvleugels voor een goed mengresultaat. -- ook voor verkoop --

Betonopruwmachine 230 volt Huurprijs excl. btw Foto Foto

Betonopruwmachine, werkbreedte 20 cm, aandrijving 230 volt motor. Voor het opruwen van betonvloeren en stalroosters,het verwijderen van lijmlagen e.d. (prijs is incl. slijtagekosten)

Betonschuurmachine 230 volt. Huurprijs excl. btw Foto

Betonschuurmachine, 230 volt met roterende diamantschijf. Handige en compacte machine voor het opschuren van betonvloeren of het verwijderen van oude coatings en lijmresten. (huurprijs excl. diamantslijtage)

Doorslijpmachine 2 takt 14 cm. Huurprijs excl. btw Foto Foto

Doorslijpmachine met benzine motor, voor het doorslijpen van o.a. beton, asfalt, staal. Max. zaagdiepte 14 cm, hoge slijpsnelheid en voorzien van wateraansluiting ter voorkoming van stofvorming.  (huurprijs is excl. zaagbladslijtage)   TIP: geen wateraansluiting in de buurt?  Huur dan een watertankje erbij

Metselstenenknipper. Huurprijs excl. btw Foto
Metselstenenknipper, 4-zijdig knippende steenknipper voor bakstenen. Voor het snel en nauwkeurig op maat knippen van waalformaat bakstenen.
Muurzaagmachine 230 volt Huurprijs excl. btw Foto Foto

Diamantzaagmachine met 230 volt motor, voor het doorzagen van beton en baksteen tot een max. diepte van 110 mm. De machine heeft een wateraansluiting ter voorkoming van stofvorming.  (huurprijs is excl. zaagbladslijtage)

Sleuvenzaagmachine Huurprijs excl. btw Foto Foto Foto

Sleuvenzaagmachine 230 volt, met 2 diamantbladen, voor het maken van leidingsleuven voor electriciteit- en waterleidingen, variabele zaagdiepte en zaagbreedte, aansluiting voor stofzuiger t.b.v. stofafzuiging.  (huurprijs is excl. zaagbladslijtage)   TIP: Huur ook een fijnstofzuiger erbij.

Steenzaagmachine 230 volt 100 cm. Huurprijs excl. btw Foto Foto

Steenzaagmachine 100, max. zaaglengte 100 cm. en zaagdikte 11 cm, 230 volt motor, zaag met bovengeleiding waardoor nauwkeuriger gezaagd kan worden, tafelmodel met waterkoeling, verstekverstelling. Voor het op maat zagen van diverse steensoorten, vloertegels, natuursteen enz.   (huurprijs is excl. zaagbladslijtage) 

Steenzaagmachine 230 volt 25 cm. Huurprijs excl. btw Foto Foto

Steenzaagmachine 230 volt, 2400 watt, max. zaaglengte 25 cm, max. zaagdiepte 12 cm. De machine heeft een verstelbare steenklem en een aansluiting voor een stofzuiger. Handige en compacte zaag voor het droog doorzagen van steenachtige materialen zoals baksteen, beton en natuursteen.  (huurprijs is excl. zaagbladslijtage)

Steenzaagmachine 230 volt 55 cm. Huurprijs excl. btw Foto Foto Foto

Steenzaagmachine, 230 volt, max. zaaglengte 55 cm. en zaagdikte 11 cm, tafelmodel met waterkoeling. Voor het op maat zagen van diverse steensoorten, vloertegels, natuursteen enz.  (huurprijs is excl. zaagbladslijtage)

Tegelsnijplank 93 cm. Huurprijs excl. btw Foto

Tegelsnijplank, max. snijlengte 93 cm, max. tegeldikte 20 mm. Voor het snijden van grote vloer- en wandtegels. (prijs excl slijtage)

Tegelsnijplank 64 cm. Huurprijs excl. btw Foto

Tegelsnijplank voor het snijden van wandtegels en dunnere vloertegels, max. snijlengte 64 cm, max. snijdikte 15 mm. (huurprijs excl. slijtage)

Tegelzaagmachine 230 volt 75 cm. Huurprijs excl. btw Foto Foto

Tegelzaagmachine 230 volt, tafelmodel met waterkoeling, max. zaaglengte 75 cm, max. zaagdikte 3 cm. Geschikt voor het op maat doorzagen van o.a. grote vloertegels.

 (huurprijs is excl. zaagbladslijtage)

Tegelzaagmachine 230 volt Huurprijs excl. btw Foto

Tegelzaagmachine 230 volt, voor het op maat zagen van kleinere wand- en vloertegels, watergekoeld, verstek- en jollyzagen is mogelijk. (huurprijs is excl. zaagbladslijtage)

Trilnaald 220 volt / 1 mtr. Huurprijs excl. btw Foto

Stoktrilnaald 220 volt, lengte 1 mtr, ideaal voor het verdichten van beton in nauwe ruimte's zoals in bekistingen.

Trilnaald 230 volt / 5 mtr. Huurprijs excl. btw Foto
Trilnaald 230 volt, slanglengte 5 mtr. Voor het verdichten van gestorte betonvloeren en funderingen.
Vlindermachine Huurprijs excl. btw Foto
Vlindermachine met 5 pk. benzinemotor, werkbreedte 90 cm, verstelbare platen. Voor het glad afwerken van betonvloeren.
Watertank 8 ltr. Huurprijs excl. btw Foto

Watertank met drukpomp, inhoud 8 ltr. met slang en Gardena aansluiting. Te gebruiken bij watergekoelde diamantzaagmachines, daar waar geen leidingwater voorhanden is.