Facebook

Tuin en park machines

Klik hier om de prijslijst te bekijken voor deze groep

Bladblazer (gedragen) Huurprijs excl. btw Foto

Bladblazer met 4-takt benzinemotor van 75 cc, ruggedragen model, enorme blaaskracht, luchtvolume 1296 m3 p/uur, luchtsnelheid 87 mtr. p/sec. Super machine voor blad blazen, zwerfvuil opruimen, stofvrij maken van stallen enz. -- ook voor verkoop --

Boomstronkenfrees (18 pk. benzinemotor) Huurprijs excl. btw Foto Foto Foto

Boomstronkenfrees met 18 pk. electrisch gestarte benzinemotor. Deze machine is voorzien van draaikrans, waardoor het zwenken van de frees aanmerkelijk lichter gaat. Ideale machine voor het wegfrezen van boomstronken tot een diepte van ca. 30 cm, machinebreedte 77 cm, dus kan door een tuindeur!

Brandhoutzaag Huurprijs excl. btw Foto
Brandhoutzaag, 230 volt motor, zaagbladdoorsnede 50 cm, kantelbare houtklem, max. zaagdikte 36 cm. Voor het doorzagen van o.a. openhaardhout.
Frees 14 pk. met ploeg Huurprijs excl. btw Foto
Tuinfrees, tweewielig, 14 pk electrisch gestarte dieselmotor, met 1-scharige wentelploeg (of cultivator). Voor het perfect omploegen van de grotere tuin.
Gazongraszaaimachine (60 cm.) Huurprijs excl. btw Foto Foto Foto

Gazongraszaaimachine, zaaibreedte 60 cm.  TIP: huur ook een egaliseerbord of tuinwals erbij --> zie foto.

Gazongraszaaimachine (75 cm. met rol) Huurprijs excl. btw Foto Foto Foto

Gazongraszaaimachine, zaaibreedte 75 cm, compleet met aandrukrol die tevens het zaad inwerkt en de grond aandrukt, nauwkeurige dosering, dus in één werkgang zaaien, inwerken en aandrukken. TIP: huur ook een egaliseerbord of tuinwals erbij --> zie foto.

Graskantensnijder (benzinemotor) Huurprijs excl. btw Foto Foto

Graskantensnijder met 3,5 pk. benzinemotor, in hoogte en onder hoek verstelbaar mes.

Graszodensnijder 45 cm. Huurprijs excl. btw Foto Foto

Graszodensnijder, snijbreedte 45 cm, met 5 pk. benzinemotor, 4-wiel aandrijving, 4 versnellingen voorruit en 1 achteruit, snijdiepte traploos instelbaar, gewicht 150 kg.  Professionele machine voor het afsnijden van de gehele graszode t.b.v. gazonvernieuwing. TIP: huur ook een egaliseerbord, tuinwals of gazonzaaimachine erbij.

Heggenschaar (230 volt) Huurprijs excl. btw Foto Foto

Heggenschaar, met 230 volt motor, snijbreedte 60 cm. kantelbare handgreep -- ook voor verkoop --

Heggenschaar (benzinemotor) Huurprijs excl. btw Foto Foto

Heggenschaar, met 2-takt benzine motor,snijbreedte 50 cm, verstelbare handgreep, trillingsarme machine. -- ook voor verkoop --

Houtkloofmachine 230 V. 8,5 ton Huurprijs excl. btw Foto Foto

Houtkloofmachine, 230 volt, kloofkracht 6 ton, instelbare klooflengte tot 50 cm, snelle daalsnelheid van het mes met houtvastzetfunctie, grote transportwielen, gewicht 110 kg.

Houtversnipperaar (benzinemotor) Huurprijs excl. btw Foto Foto Foto

Houtversnipperaar, aangedreven door een 18 pk. benzinemotor, electrisch gestart, max. hakseldikte 9 cm, met invoerwals, machinebreedte 85 cm. Deze hakselaar is zelfrijdend en voorzien van een No-Stress systeem dat zorg draagt voor een gelijkmatige invoer van het hout en voorkomt overbelasting van de motor. Hierdoor is de kans op een verstopping minimaal. (de huurprijs is excl. messlijtage en incl. aanhanger voor transport)

Houtversnipperaar (electrisch) Huurprijs excl. btw Foto
Houtversnipperaar, 230 volt elektromotor aandrijving, max. hakseldikte 3 cm, fluisterhakselaar.
Houtversnipperaar (tractor) Huurprijs excl. btw Foto

Houtversnipperaar, tractoraangedreven, 540 toeren/min, max. hakseldikte 20 cm, verstelbare blaaspijp, eigen hydr. invoer systeem, voorzien van No-Stress systeem, hakselaar staat op wielonderstel, benodigd vermogen vanaf 50 pk. (prijs excl. 10 % messlijtage)

Kettingzaag 60 cm. (benzine) Huurprijs excl. btw Foto Foto

Professionele kettingzaag, zaagblad 60 cm, benzinemotor 5,7 pk. Dit is een zware kettingzaag voor het vellen van dikke bomen. Ervaring gewenst!  TIP: huur ook een zaagoverall met veiligheidshelm erbij.   (kettingzagen ook voor verkoop)

Kettingzaag 35 cm. (benzine) Huurprijs excl. btw Foto Foto

Kettingzaag, zaagblad 35 cm, 2 pk. benzine motor. Geschikt voor snoeiwerk en afkorten van kleinere stammen. TIP: huur ook een zaagoverall met veiligheidshelm erbij. (kettingzagen ook voor verkoop)

Kettingzaag 38 cm. (benzine) Huurprijs excl. btw Foto Foto

Professionele kettingzaag, met 2-takt benzinemotor 3,8 pk, zaagbladlengte 38 cm. Voor het vellen van kleinere bomen en het zagen van openhaardhout enz. TIP: huur ook een zaagoverall met veiligheidshelm erbij.  (kettingzagen ook voor verkoop)

Kettingzaag 40 cm. (230 volt) Huurprijs excl. btw Foto Foto

Kettingzaag met 2 pk. elektromotor 230 volt, zaagbladlengte 40 cm. Geschikt voor zaagklussen in en om het huis. TIP: huur ook een zaagoverall met veiligheidshelm erbij.  (kettingzagen ook voor verkoop)

Prikrol 65 cm. Huurprijs excl. btw Foto Foto Foto

Prikrol, werkbreedte 65 cm, vulbaar met water voor extra druk op de pennen. Rol voorzien van transportonderstel. Geschikt apparaat voor het beluchten van de grasmat.

Prikrol/Beluchter Huurprijs excl. btw Foto Foto Foto

Prikrol/Beluchter voor gazons, w.b. 110 cm, getrokken model met stervormige messen, incl. wielonderstel en plateau voor het plaatsen van ballastgewicht. De prikrol wordt gebruikt voor het beluchten van de grasmat.

Stokheggenschaar Huurprijs excl. btw Foto Foto Foto

Stokheggenschaar met benzinemotor, snijbreedte 55 cm, totale lengte 248 cm, snijmes is verstelbaar onder een hoek (voor het snoeien van hoge en lage begroeiing). -- ook voor verkoop --

Takkenzaag (met motor) Huurprijs excl. btw Foto Foto Foto

Hoogsnoeier, takkenzaag met 4-takt benzinemotor, uitschuifbare steel tot 3,8 mtr. lengte, kettingzaagblad 30 cm. TIP: huur ook een zaagoverall met veiligheidshelm erbij. (kettingzagen ook voor verkoop)

Takkenzaag Huurprijs excl. btw Foto

Takkenzaag, handbediend met uitschuifbare steel tot 4,5 mtr. lengte. -- ook voor verkoop --

Tuinfrees 11 pk./60 cm. Huurprijs excl. btw Foto Foto Foto

Tuinfrees met 11 pk. benzinemotor, handgestart, freesbreedte 60 cm, 3 versnellingen vooruit en 3 achteruit. (ook te huur met veegbezem en klepelmaaier)

Tuinfrees 14 pk./80 cm. Huurprijs excl. btw Foto Foto Foto

Tuinfrees met 14 pk. dieselmotor, elektrisch gestart, freesbreedte 80 cm, 4 versnellingen vooruit en 2 achteruit en 2 snelheden op de freesbak, (ook te huur met o.a. ploeg, cultivator)

Tuinfrees 8 pk./50 cm. Huurprijs excl. btw Foto Foto

Tuinfrees met 8 pk. benzinemotor, handgestart, freesbreedte 50 cm, 3 versnellingen vooruit en 3 achteruit.

Tuinwals 125 cm./ 400 kg. Huurprijs excl. btw Foto Foto Foto

Tuinwals, breedte 125 cm, doorsnede 60 cm, gevuld gewicht met water 400 kg, getrokken model voor achter een zitmaaier. TIP: huur ook een egaliseerbord en gazongraszaaimachine erbij --> zie foto.

Tuinwals 60 cm./ 90 kg. Huurprijs excl. btw Foto Foto Foto

Tuinwals, walsbreedte 60 cm, totaalgewicht 90 kg incl. watervulling.  TIP: huur ook een egaliseerbord  en graszaaimachine erbij --> zie foto.

Veiligheidsset Huurprijs excl. btw Foto Foto

Veiligheidsset, bestaande uit zaagoverall, helm met vizier en gehoorbescherming (te huur bij kettingzagen en versnipperaars)  ( ook voor verkoop )

Verticuteermachine (230 volt) Huurprijs excl. btw Foto Foto

Verticuteermachine met elektromotor 230 volt, werkbreedte 40 cm, vaste messen en met opvangbak.

Verticuteermachine (benzine) Huurprijs excl. btw Foto Foto Foto

Verticuteermachine, robuuste uitvoering met een werkbreedte 50 cm. (of 40 cm.) met benzinemotor en vaste messen. De ideale machine voor het verwijderen van mos en oude grasresten uit uw gazon. TIP: huur ook een bladblazer of bladzuiger voor het opruimen van het verticuteersel.