Facebook

Reiniging

Klik hier om de prijslijst te bekijken voor deze groep

Afvoerontstoppingsveer Huurprijs excl. btw Foto
Afvoerontstoppingsveer met een lengte van 5 meter.
Behangafstoomapparaat Huurprijs excl. btw Foto

Behangafstoomapparaat 230 volt, 2900 watt, met 5 mtr. slang en stoomplaat. Tankinhoud 7 ltr.

Hogedrukreiniger (stoomcleaner) Huurprijs excl. btw Foto
Heetwaterreiniger, max. werkdruk 160 bar, max. 16 ltr./min, 5 pk. 400 volt motor, met middelenaanzuiging, 10 mtr. slang en spuitgeweer, gewicht 231 kg.
Hogedrukreiniger 380 volt Huurprijs excl. btw Foto
Koudwaterreiniger, max. werkdruk 160 bar, max. 16 ltr./min, 5 pk. 380 volt motor, met 10 mtr. slang en 2 spuitgeweren. -- ook voor de VERKOOP --
Hogedrukreiniger 230 volt Huurprijs excl. btw Foto
Koudwaterreiniger, max. werkdruk 130 bar, max. 10 ltr./min, 230 volt motor, met 10 mtr. slang en spuitgeweer. --ook voor de verkoop--
Onkruidborstelmachine Huurprijs excl. btw Foto

Onkruidborstelmachine met 6 pk. benz. motor, werkbreedte 30 cm. Handige en compacte borstelmachine voor het eenvoudig verwijderen van onkruid, mos en groene aanslag op uw bestrating.

Riool-ontstoppingsslang 25 mtr. Huurprijs excl. btw Foto

Riool-ontstoppingsslang 25 mtr. Geschikt voor het ontstoppen van leidingen van 50 tot 100 mm. (prijs is excl. een hogedrukreiniger).

Rioolontstopper 230 volt Huurprijs excl. btw Foto

Rioolonstopper met 15 mtr. lange flexibele veer, met div. "freeskoppen". Handmatig de veer in- en uit de buis bewegen, het ronddraaien van de "freeskop" gebeurt d.m.v. een electromotor.  Geschikt voor een buisdiameter van 40 tot 125 mm.

Schrob-/ zuigmachine Huurprijs excl. btw Foto Foto

Schrob-/zuigmachine, 230 volt, werkbreedte 35 cm. Brengt water met schoonmaakmiddel op de vloer, schrobt en zuigt het vervuilde water weer op. Compacte handige machine, ook voor huishoudelijk gebruik.

Schrobmachine Huurprijs excl. btw Foto

Schrobmachine met een schijfdoorsnede van 450 mm, 230 volt motor. Voor het intensief schrobben van kleinere oppervlakte's. (zuigt het water niet op, alleen schrobben)

Stofzuiger 80 ltr. 2400 watt Huurprijs excl. btw Foto

Zware bedrijfsstofzuiger, 80 ltr. tankinhoud, 2 krachtige motoren van 1200 watt, 230 volt. Wordt verhuurd compleet met slang en div. hulpstukken naar wens.

Stofzuiger 35 ltr./1100 watt Huurprijs excl. btw Foto

Bedrijfsstofzuiger, tankinhoud 35 ltr, 1100 watt motor, 230 volt, compleet met div. hulpstukken. --ook voor verkoop--

Stofzuiger fijnstof Huurprijs excl. btw Foto
Fijnstof-zuiger, 230 volt, 1600 watt, tankinhoud 25 ltr, speciaal stoffilter met automatisch reinigingssysteem, stofopvang in speciale stofzakken. Deze zuiger wordt alleen gebruikt voor de afzuiging van zeer fijn stof van sleuvenzaag en dozenboormachine.
Tapijtreiniger 230 V. Huurprijs excl. btw Foto Foto Foto

Deze tapijtreiniger is een krachtige compacte tapijtreiniger met een sproeidruk van 4 bar en een sproeivermogen van 0,6 l/min. De vuilwater- en properwatertank kunnen elk afzonderlijk verwijderd worden en de tapijtreiniger heeft een transparante cover zodat je constant zicht hebt op het vloeistofniveau van de tanken. Zeer geschikt voor het reinigen van tapijt, traplopers, autobekleding enz.

 

Terras- en vloerreiniger Huurprijs excl. btw Foto
Terras- en vloerreiniger, regelbaar reinigingseffect. Past op de meeste hogedrukreinigers. Voor het nagenoeg spatvrij reinigen van vloeren en terrassen.
Veegmachine 100 cm. (met benz.motor) Huurprijs excl. btw Foto
Motorveegmachine, veegbreedte 100 cm, bezemdiamter 50 cm. met nylon borstels, naar links en rechts verstelbaar. Deze borstel zit aan de 11 pk. tuinfrees gemonteerd.
Veegmachine 230 cm. (voor tractor) Huurprijs excl. btw Foto Foto

Tractorveegmachine, veegbreedte 230 cm, hydraulisch aangedreven, nylon borstels, opvangbak, verstekverstelling naar links en rechts. Kan ook in de fronthefinrichting worden gebruikt.

Veegmachine 65 cm. (met benz. motor) Huurprijs excl. btw Foto Foto Foto

Veegmachine met benz. motor, w.b. 65 cm, 3 versnellingen vooruit en 1 achteruit, bezem verstelbaar, compacte veegmachine voor het lichtere werk.

Veegmachine duwmodel Huurprijs excl. btw Foto
Veegbreedte 70 cm, handduwmachine met opvangbak en zijborstel. (voor gebruik op gladde ondergrond).
Verlengslang 10 mtr. Huurprijs excl. btw Foto

Verlengslang 10 mtr. voor DIBO hogedrukreinigers

Verlengslang 30 mtr. Huurprijs excl. btw Foto

Verlengslang voor DIBO hogedrukreiningers.

Vijverschoonzuiger Huurprijs excl. btw Foto

Vijverschoonzuiger, zuiger 230 volt met zuigslang en div. mondstukken. Voor het opzuigen van verontreinigingen uit de vijver. Doe dit reinigen in een periode als de vijverplanten afgestorven zijn en u goed zicht heeft in de vijver.

Waterzuiger 35 ltr./1100 watt Huurprijs excl. btw Foto
Waterzuiger met tankinhoud van 35 ltr, 1100 watt motor, 230 volt, compleet met div. hulpstukken.
Waterzuiger 80 ltr./2400 watt Huurprijs excl. btw Foto

Zware bedrijfswaterzuiger, 80 ltr. tankinhoud, 230 volt, 2 motoren van 1200 watt, zuiger voorzien van een extra aftapslang voor het leeglaten van de tank, compleet geleverd met slang en vloerzuigmond en/of div. hulpstukken naar wens.