Facebook

Maai apparatuur

Klik hier om de prijslijst te bekijken voor deze groep

Bosmaaier Huurprijs excl. btw Foto Foto

Bosmaaier met slagmes, 2 pk. 4-takt benzine motor, verstelbare stuurboom en comfortabele draagriem, trillingsarm.  -- ook voor VERKOOP --

Grasmaaier 48 cm. Huurprijs excl. btw Foto
Grasmaaier, maaibreedte 48 cm, 6 pk. benzine motor, maaier te gebruiken met zij-uitworp of als mulcher, verstelbare maaihoogte, (geen opvangbak).
Klepelmaaier 160 cm. Huurprijs excl. btw Foto Foto

Klepelmaaier werkbreedte 160 cm, met side-shift, kan zowel achter als voor op de trekker in de fronthef, aftakas 1000 toeren. Voor het klepelen van gewasresten, stoppels en licht snoeihout.

Klepelmaaier 100 cm. met hydr. arm. Huurprijs excl. btw Foto
Armklepelmaaier, maaibreedte 100 cm, klepelbak gemonteerd aan een hydr. bediende draagarm, zijdelings bereik 5,80 mtr. (vanuit het midden van de trekker), eigen hydraulisch systeem met bedieningsventielen en oliekoeler. Ideale machine voor het maaien van perceelsranden, taluds enz.
Klepelmaaier 110 cm. Huurprijs excl. btw Foto

Klepelmaaier, werkbreedte 110 cm, rotoras met hamerklepels, looprol en aftakas met vrijloop. Voor het maaien gras en lichte begroeiing, (alleen voor gebruik achter een kompakttractor)

Klepelmaaier 125 cm. Huurprijs excl. btw Foto Foto

Klepelmaaier werkbreedte 125 cm, met looprol 140 mm, aftakas 540 toeren, gewicht 420 kg. Voor het klepelen van gewasresten, stoppels en licht snoeihout.  Geschikt voor gebruik achter smalspoortractoren.

Klepelmaaier 175 cm. opklapbaar Huurprijs excl. btw Foto Foto Foto

Zijklepelmaaier met hamerklepels, werkbreedte 175 cm, met horizontale zijverstelling, verstelbare maaihoek van +90 gr. tot -65 gr, voor het maaien van bermen, perceelsranden en taluds.

Klepelmaaier 280 cm. Huurprijs excl. btw Foto Foto

Klepelmaaier, werkbreedte 280 cm, voor in de driepuntshef en in de fronthef, 1000 toeren aftakas met vrijloop, hydr. side-shift, verstelbare maaihoogte d.m.v. looprol, rotoras met hamerklepels, gewicht 890 kg. Voor het maaien van gras, groenbemester, stoppels, dun snoeihout enz.

Klepelmaaier 60 cm. zelfrijdend Huurprijs excl. btw Foto
Klepelmaaier, w.b. 60 cm, zelfrijdend, 13pk. benz. motor, verstelbare maaihoogte.
Ruwterreinmaaier Huurprijs excl. btw Foto
Ruwterreinmaaier, maaibreedte 58 cm, met 5 pk. motor en aangedreven op de wielen, compacte machine. Ook voor het maaien van lang gras om te hooien.
Weidebloter 260 cm. Huurprijs excl. btw Foto

Weidebloter, maaibreedte 260 cm, verstelbare maaihoogte, verstekverstelling. (ook te huur met verstelbare steunwielen)