Facebook

Aspergeteelt

Klik hier om de prijslijst te bekijken voor deze groep

Aspergefrees 165 cm. Huurprijs excl. btw Foto
Frees voor het infrezen van aspergeloof, werkbreedte 165 cm, voorzien van in hoogte verstelbare steunwielen en midden markering.
Folielegger Huurprijs excl. btw Foto
Machine voor het leggen van plasticfolie over aspergebedden, max. rolbreedte 225 cm, machine voorzien van verstelbare vorentrekkerschijven en loopwielen, tevens aandrukwielen voor op en langs het aspergebed.
Grondfrees 105 cm. + aanaarders Huurprijs excl. btw Foto
Grondfrees, werkbreedte 105 cm, met glijsloffen, voorzien van verstelbare aanaardschijven voor het aanaarden van de planten, (in combinatie met de compakttractor ideaal voor onkruidbestrijding in jonge asperge-aanplant)
Loofklapper 160 cm. Huurprijs excl. btw Foto

Loofklapper w.b. 160 cm, met verstelbare loopwielen. Kan zowel achter als voorop de trekker in de fronthef. Aftakas 1000 toeren. Voor het klepelen van aspergeloof, rabarberloof e.d.

Woeler/triltand combinatie Huurprijs excl. btw Foto Foto Foto

Woeler/Triltandcombinatie 2-tands, vrije doorlaat onder het frame van 90 cm, werkdiepte woeler tot 40 cm, voorzien van triltandvelden 2x5 tands, verstelbaar in diepte. De woelertanden zijn verstelbaar op div. rijafstanden. Zeer geschikt voor het lostrekken van de vast aangedrukte grond tussen de aspergebedden na het steekseizoen.