Facebook

Gewasverzorging

Klik hier om de prijslijst te bekijken voor deze groep

Graslandwoeler 3-tands Huurprijs excl. btw Foto Foto Foto

Graslandwoeler Evers met 3 verstelbare schijfkouters, vaste tanden en verstelbare zware aandrukrollen, tandafstand 90 cm, werkbreedte 270 cm. en werkdiepte tot 40 cm. Benodigd vermogen vanaf 90 pk. Ideale machine om storende lagen in de ondergrond en verdichtingen in de bovenlaag op te breken zonder de zode te verstoren. De grond krijgt hiermee een betere waterberging en de graszode ontwikkelt zich weer voldoende.

Landrol Huurprijs excl. btw Foto Foto Foto

Zware landrol, werkbreedte 280 cm, roldiameter 122 cm, totaalgewicht gevuld met water 4500 kg, 2-delige rol met afgeronde hoeken, transportonderstel met brede banden.

Rooiploeg Huurprijs excl. btw Foto
Rooiploeg met een vast gebogen mes, mesbreedte 55 cm. Werkt langs de tractor. Geschikt voor het rooien van heesters, rozen enz.
Weilandbeluchter Huurprijs excl. btw Foto Foto

Weilandbeluchter w.b. 6 mtr. hydr. opklapbaar, gewicht 800 kg. De machine heeft 240 stuks 8 mm. dikke en verstelbare tanden verdeeld over 4 velden. Elk veld is voorzien van een schraapbalk voor het egaliseren van molshopen. Deze machine is speciaal ontworpen voor het jaarlijkse onderhoud van uw grasland. De machine brengt lucht in de graszode, verwijdert viltlagen en mos uit de grond en stimuleert het gras om te gaan groeien. Ook te huur met een zaaiunit om gelijktijdige gras door te zaaien.